Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Με τις Αξίες :



Και τα Ιδανικά του ΠΑΣΟΚ..!!

Για μια νέα Πράσινη Πολιτιστική Επανάσταση..!

Του Γιώργου Α. Παπανδρέου

Η Συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ,

 Συμπίπτει με την παρατεταμένη βαθιά κρίση που μαστίζει τη χώρα.  

Σε τέτοιες κρίσιμες καμπές, είναι απαραίτητη μια διαδικασία αυτογνωσίας. Όχι αδιέξοδης ομφαλοσκόπησης αλλά κριτικής αξιολόγησης που θα μπορέσει να φωτίσει, ως πυξίδα, τα απαραίτητα νέα βήματα για το αύριο στο δύσβατο περιβάλλον των νέων προκλήσεων. Πολύ περισσότερο, για κάποιον που υπήρξε βασικό στέλεχος και του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και πρωθυπουργός της τελευταίας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή των εξελίξεων αυτά τα πενήντα χρόνια. 

Με τον πρόεδρο :

Γιώργο Παπανδρέου.!!
Με τον πολιτικό..!!
Μιχάλης Καρχιμάκης :
Που έβαλε πιο πάνω από όλα ..!!
Την διάσωση της χώρας, από την χρεοκοπία που μας
είχε οδηγήσει η κυβέρνηση Καραμανλή.
Με τον πολιτικό που αν δεν είχε διακοπεί η θητεία του
στη μέση της τετραετίας, και ο χώρος και η χώρα δεν
θα βρισκόταν σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Με αφορμή:

Τα 50 Χρόνια..!!!


Από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.!!
(Και τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας)
Ευθύνη και ευκαιρία.!!
Όλο και περισσότεροι πια καταλαβαίνουμε ότι βιώνουμε μια περίοδο μετάβασης.
Η εποχή του ακραίου ατομικισμού και η αδιαφορία για τις συλλογικές μας ευθύνες πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα.
Ωστόσο στον ορίζοντα διακρίνεται ένα ψηφιδωτό όπου κυριαρχούν οι αιματηρές συγκρούσεις, η οικολογική καταστροφή του πλανήτη, η αύξηση των ανισοτήτων καθώς και η ναρκοθέτηση της δημοκρατίας, δυστυχώς, όχι μόνο από δηλωμένους εχθρούς της.

Δηλώσεις:

Τομέας Περιβάλλοντος,



Χριστοδουλάκης Μανώλης..!!  

Βουλευτή Αν. Αττικής & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Περιβάλλοντος ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τα μέτρα της κυβέρνησης για τη λειψυδρία..??

Ανακοινώθηκαν με στόμφο και αέρα επιτυχίας τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τη λειψυδρία. Αν κάποιος παρατηρήσει τις προσεκτικά επιλεγμένες διατυπώσεις, τα μέτρα αυτά αποτελούν ανακοινώσεις γενικών αξόνων και όχι συγκεκριμένες δράσεις, δηλαδή έργα που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν, έστω στο χρονοδιάγραμμα τετραετίας που τίθεται από τον Υπουργό. Επίσης, ο υπουργός αναφέρει ότι το «κλειδί» για τον σχεδιασμό της μελλοντικής ύδρευσης της Αττικής είναι τα ακριβή μοντέλα πρόβλεψης που υλοποιούνται, παρουσιάζοντας μια κρυμμένη δικαιολογία στην προτεινόμενη πρωτοβουλία.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ο Πάντα:

Και Παντού ..!!!
Ο Πρόεδρος μας Γιώργος Παπανδρέου.!!
Η Κίνα τον τίμησε όπως :
Και σε παγκόσμιο επίπεδο τον τιμούν διότι ξέρουν την πολιτική του οντότητα κ τι εστί Παπανδρέου μόνο στη χώρα του δεν αναγνωρίζεται.
Στην Κίνα και συγκεκριμένα στην επαρχεία Chengdu.

Προχώρα :

Δήμαρχε και μην τους ακούς.!!!


Η κοινωνία, κ. ο λαός είναι μαζί σου.!!!
Υπάρχει ο "πολιτικός πολιτισμός",
Υπάρχει και η "πολιτική βαρβαρότητα".
Αυτό, με αφορμή την πανστρατιά συντονισμένων επιθέσεων και λάσπης χωρίς προηγούμενο, που εξαπολύουν εδώ και καιρό διάφοροι σκοτεινοί κύκλοι και "παράγοντες", εντός και εκτός των τειχών, εναντίον του Δήμαρχου Χάρης Δούκας επειδή τόλμησε να διεκδικήσει την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, με σοβαρές μάλιστα πιθανότητες να αναδειχθεί ο νικητής.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ο Βολιώτης :

 Θανάσης Μυλιόρδος..!!!

 Μέλος τoυ Δικτύου Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ-

 Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της πολιτικής κίνησης

 Ανανεωτική Αριστερά, υποψήφιος διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου σε δήλωσή του τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Χάρη Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ειδικότερα, αναφέρει:

«Στην Ελλάδα της ολιγαρχίας, των καρτέλ, του κατακερματισμένου ΕΣΥ, της ακρίβειας, των επιδομάτων, των ανισοτήτων, της μη αναδιανεμητικής κουλτούρας, η ανάγκη για αλλαγή, για μια κυβερνώσα δύναμη του σοσιαλισμού με Δημοκρατία είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Το εγχείρημα αυτό προϋποθέτει ενότητα, εξωστρέφεια, υπερβατικότητα, έμπνευση, όραμα και ένα σχέδιο μακράς πνοής

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Είναι σπάνια:

Η Νόσος Mpox ιογενής λοίμωξη.??


Η οποία μεταδίδεται κυρίως από άγρια ζώα.

Προκαλείται από τον ιό της Ευλογιάς των πιθήκων  

Που απαντώνται σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής.

   DNA ιό που ανήκει στο γένος Orthopoxvirus.

Μεταδίδεται μετά από δάγκωμα ή γρατζουνιά μολυσμένου ζώου (κυρίως τρωκτικού) και σπανιότερα από κατανάλωση μη επαρκώς μαγειρεμένου κρέατος ή μέσω επαφής με το δέρμα ή το τρίχωμα μολυσμένου ζώου.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η μετάδοση από άτομο σε άτομο γίνεται μέσω της επαφής με δερματικές βλάβες/σωματικά υγρά του πάσχοντος και ιδιαίτερα σεξουαλικής επαφής ή/και με μολυσμένα αντικείμενα, καθώς και μέσω αναπνευστικών σταγονιδίων κατόπιν παρατεταμένης στενής επαφής.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ:

ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.!!

Διαβάζω διάφορα «έγκυρα»
Και «καλώς πληροφορημένα»
ηλεκτρονικά Sait...
Που αποκαλύπτουν «επιστημονικώς»
Τη ζημιά που κάνουν οι ανεμογεννήτριες στο περιβάλλον και δεν βρέχει. Επικαλούνται μάλιστα τον καθηγητή Γεωυδρογεωλογίας και τεχνικής γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών που λέει: «Οι ανεμογεννήτριες με τους έλικες τους που γυρίζουν, εμποδίζουν τον παγετό, την πάχνη, την ομίχλη από τη χαμηλή νέφωση και δεν αφήνουν τους υδρατμούς να κάτσουν στο έδαφος. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ. Επομένως, έχουμε μια καταστροφή εν τη γενέσει τους, των ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ και έναν εμποδισμό των υδρατμών να κάτσουν στο έδαφος και να παίρνουν μέρος στον υδρολογικό κύκλο της περιοχής».

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Βρίσκω:

 Την πρόταση του Χάρη Δούκα.!!

Σχετικά με την εκπόνηση ενός σχεδίου.. 

Για τη διάσωση της Αττικής ενδιαφέρουσα και θετική..!!
Επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου στον Χάρη Δούκα – 18.08.2024
Αγαπητέ Χάρη,
Βρίσκω την πρότασή σου σχετικά με την εκπόνηση ενός σχεδίου για τη διάσωση της Αττικής ενδιαφέρουσα και θετική.
Είναι σημαντικό ο κάθε υποψήφιος για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ να καταθέτει προτάσεις, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων πολιτών. Άλλωστε και η κατάθεση του δικού μου αναλυτικού προγράμματος σε δημόσια διαβούλευση στοχεύει σε αυτό ακριβώς.

Στοιχηματικές:

“Φαβορί” ο Δούκας ..!!

Μόνος “αντίπαλος” ο Ανδρουλάκης..

Πολλές φορές, οι στοιχηματικές εταιρείες, στις αποδόσεις τους, πέφτουν πιο πολύ “μέσα” σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν. . .
Και αυτό γιατί εδώ, πρόκειται περί αποδόσεων που ακουμπούν, όχι σε συμφέροντα, αλλά στις τσέπες όλων. .
Για να δούμε:

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Πυρκαγιές:

      Πόσο απειλούνται οι πόλεις...??


Mαύρος καπνός υψώθηκε πίσω από :

Τον εμβληματικό ναό του Παρθενώνα 

της Αθήνας

Μαύρος καπνός υψώθηκε πίσω από τον εμβληματικό ναό του Παρθενώνα της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι φλόγες διέσχισαν τα προάστια της πόλης.

Η εικόνα ήταν μια τρανή απεικόνιση ότι οι πυρκαγιές που εντείνονται σε όλο τον κόσμο δεν περιορίζονται σε απομακρυσμένες, αγροτικές περιοχές, αλλά έχουν επίσης τεράστιο αντίκτυπο στις πόλεις.

Τον περασμένο μήνα, ξέσπασε επίσης μεγάλη πυρκαγιά ανάμεσα στα δέντρα στο λόφο Monte Mario στο κέντρο της Ρώμης. Από το Χάλιφαξ στον Καναδά μέχρι το Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και την πόλη Νανιό της Ιαπωνίας οι πυρκαγιές ανάγκασαν χιλιάδες κατοίκους των πόλεων να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους τον τελευταίο χρόνο.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Μεγάλη Νίκη:

 

 Η Νέα Δημοκρατία..??




Έχει μετατρέψει το ρεύμα...!!

Από κοινωνικό αγαθό σε χρηματιστηριακό προϊόν:


Η ακρίβεια στο ρεύμα θα μας κυνηγάει για καιρό με δεδομένη την άρνηση της κυβέρνησης για ριζική παρέμβαση, ώστε να ανακουφιστούν οικονομικά τα ελληνικά νοικοκυριά.
Η Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για επιβεβαίωση του κόμματος.
Πιο συγκεκριμένα:
«Ακρίβεια στο ρεύμα: δυστυχώς επαληθευόμαστε!
Τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση στην Ευρώπη στους λογαριασμούς ρεύματος κατέγραψε τον Ιούλιο η Ελλάδα, σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα του πανευρωπαϊκού δείκτη τιμών ενέργειας ΗΕΡΙ.
Στην ελληνική πρωτεύουσα η λιανική τιμή ρεύματος διαμορφώθηκε τον Ιούλιο στα 22,51 λεπτά/KWh από 21,23 λεπτά/KWh, που ήταν τον Ιούνιο, αυξημένη κατά 6%.

Αν έχετε:

Δοκιμάσει να κάνετε .????

Πράξη σε ακίνητο τους τελευταίους μήνες....
 Κάθε πέρυσι και καλύτερα! 
Θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα στον τομέα αυτόν πάνε κατά διαόλου.
 Αν ρωτήσετε συμβολαιογράφο θα σας πει ότι για μία «καθαρή υπόθεση», χωρίς να χρειάζεται το ακίνητο τακτοποίηση σε τυχόν αυθαιρεσίες, απαιτείται ένα χρονικό περιθώριο 3 μηνών για να γίνουν συμβόλαια. Να μη μιλήσουμε για τα κτηματολογικά γραφεία. Άλλο κεφάλαιο αυτό. Εκεί, λοιπόν, που θα νικούσαμε τη γραφειοκρατία, ήρθε το κτήνος και μας κατάπιε αμάσητους!

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Το αφιερώνω:

Σε όλους εκείνους.!!!
Τους maziδες του προέδρου Νίκου,??
Που ανακάλυψαν ξαφνικά κ, προσπαθούν:
Να πείσουν τους εαυτούς τους πρώτιστα και μετά εμάς.??
Ότι ο Δούκας ως υποψήφιος τότε Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, χρωστάει χάρη στον Ανδρουλάκη που μέσα σε ένα παντελώς αρνητικό, πέραν της υποψηφιότητας Μπακογιάννη, ανέλαβε το δύσκολο έργο να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων. Αλλά και ότι φέρθηκε αχάριστα, επειδή τώρα κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μη αναγνωρίζοντας την παραχώρηση, από το χωράφι του πατέρα άραγε;;; που του έκανε ο Νίκος να τον ανακοινώσει επίσημα, ως υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ...

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Εκεί που είσαι:

 Ήμουνα.!!

 

Κι εδώ που είμαι θα έρθεις..???

Δεν το κρύβω, πόσο το ψάχνω,

 Ρωτάω και μαθαίνω, η έννοια της συμπερίληψης με γοητεύει ολοένα και πιο πολύ. 

Είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια της ανοιχτής κοινωνίας να μην αφήσει αβοήθητους εκείνους που κινδυνεύουν από την περιθωριοποίηση και υφίστανται δεινά που δεν αξίζουν σε κανέναν άνθρωπο. 

Εννοείται, πως η έννοια της συμπερίληψης δεν αφορά μόνο και αποκλειστικά τα μέλη της κοινότητας LGTB+, όπως ισχυρίζονται πολλοί. 

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ότι κι αν κάνουν :

Με τον Χάρη Δούκα..!!

Η Μεγάλη ανατροπή έρχεται.!!!! 

Διαβάζω κάτι «βαθυστόχαστες»
Αναλύσεις που λένε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Πρέπει οπωσδήποτε να είναι βουλευτής και όχι εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο.
Διότι, ξαναλένε οι ειδήμονες, μόνο έτσι θα μπορεί να αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη μέσα στη Βουλή. Για να στηρίξουν μάλιστα τους ευσεβείς πόθους τους, βγάλανε και άγνωστη τηλεφωνική δημοσκόπηση που δήθεν ο Ανδρουλάκης κινείται στο 35% και ο Γερουλάνος με 25%.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Πάσχει Βαρύτατα :

Το ΠΑΣΟΚ ..!! 

Διότι κλείνει τα ματιά του .???

Χρόνια τώρα στην μεγάλη αποστασία.??

Που πραγματοποιήθηκε το 2011.??

Από βουλευτές του που σε συνεργασία με τη Δεξιά εξανάγκασαν εκβιαστικά σε παραίτηση αυτοδύναμα εκλεγμένο πρωθυπουργό.

Με πρόσχημα πάντα το δημοψήφισμα του 2011.

Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει αξιολογηθεί στις πραγματικές της διαστάσεις η πολιτική αυτή ανωμαλία.

Ουδέποτε έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί πολιτικά η συγκεκριμένη ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ αθλιότητα. Λες και ήταν κάτι συνηθισμένο, μια κοινοβουλευτική διαδικασία ρουτίνας.

Ας Υποκριθούμε:

Ότι έχουμε..!!!

 


Άριστες σχέσεις μεταξύ μας..!!

 

Κι ας προσποιηθούμε ότι διεξάγουμε έναν φαντασιακό διάλογο,
Υψηλού επιπέδου με αισθήματα αμοιβαίου σεβασμού και αλληλοεκτίμησης.
Θα πρέπει όμως προηγουμένως να συμφωνήσουμε σε δύο παραδοχές.
1)Η διακυβέρνηση της χώρας και το αξίωμα του πρωθυπουργού είναι υπερτέρα της διοίκησης ενός δήμου και του αξιώματος του δημάρχου.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Γιατί :

Με τον Χάρη Δούκα.!! 


Η Εκλογή πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.. 

Και ο κόσμος της εργασίας.!!!!!

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛΛ., στις 6 του Οκτώβρη, δεν αποτελούν σημαντικό πολιτικό γεγονός μόνο για το ίδιο το κίνημα, αλλά σίγουρα θα επηρεάσουν με καταλυτικό τρόπο τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.
Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ, με νέα ηγεσία, ο κυρίαρχος πόλος της Κεντροαριστεράς και να αποτελέσει το αντίπαλο δέος απέναντι στη Ν.Δ. και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ασκεί.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ:

ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ..!!
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Η επιστολή του Χάρη Δούκα προς την ΕΔΕΚΑΠ.
06/08/24.
Προς την Πρόεδρο και τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ
Αγαπητές συντρόφισσες και σύντροφοι, μέλη της ΕΔΕΚΑΠ,
Για να γίνουν οι εκλογές της 6ης και 13ης Οκτωβρίου η αφετηρία μιας νέας, ελπιδοφόρας πορείας για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., βασική προϋπόθεση είναι να διασφαλίσουμε τη μαζικότερη και απρόσκοπτη προσέλευση στις κάλπες των μελών και των φίλων της δημοκρατικής παράταξης.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Σύντροφε :

Νίκο.?????

 Βρέθηκε ο Αχάριστος ..!!

Να ο ''αχάριστος''. Αλλά να θυμάσαι. Όλα εδώ πληρώνονται...
Ο άνθρωπος που έλαβε στήριξη απ' τον Νίκο Ανδρουλάκη το 2019 για την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας κόντρα στην επίσημη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής και της Φώφης Γεννηματά στον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, θα περίμενε κάποιος σήμερα να στηρίξει Ανδρουλάκη!

Χθες :

Ο Χάρης Δούκας.!!

Μίλησε σ΄ένα Ιστορικό Κεφαλοχώρι..
Της Χαλκιδικής την Μεγάλη Παναγιά.
Δεν χρησιμοποίησε ούτε μια φορά την λέξη εγώ και συγκίνησε το πολυπληθές ακροατήριο θυμίζοντας παλιές εποχές ΠΑΣΟΚ.
Χάρη μας συγκίνησες και μας έδωσε στην Ελπίδα και την Δύναμη για ένα ΠΑΣΟΚ δυνατό με επιστροφή στις βασικές του τις Αρχές μάς.

Πέρασαν:

 Πολλά χρόνια,

Αλλά πλέον το συνειδητοποίησα.??

Ότι τα τελευταία χρόνια το κράτος είναι εχθρός μου!

Όπως είναι εχθρός και σε κάθε νομοταγή πολίτη

("το κορόιδο"), Υπερασπίζοντας μόνο τους κεφαλαιοκράτες και τα παράσιτα παντός είδους.??

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Είναι μια απελπισία:

Δεν νομίζω..


Ότι υπάρχει ελπίδα πια..??
Για την Ελλάδα.!!!

Το Πρόβλημα με την Οικονομία της Ελλάδας είναι ξανά το κράτος!
Συνεχίζει να είναι τεράστιο και σπάταλο.
Η νομοθεσία του είναι άθλια, η δικαιοσύνη αργή και αφερέγγυα.
Οι κρατικές υπηρεσίες αργές και αναποτελεσματικές.
Οι τράπεζες ληστρικές.
Το διαθέσιμο εισόδημα έχει μειωθεί και το ίδιο η αγοραστική δύναμη του πληθυσμού.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Να Γιατί :

Στηρίζουμε...!!!
Τον Χάρη Δούκα...!
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ 
ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ..! 
Να είστε σίγουροι πως εκείνο: 
Που ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό είναι, 
Το όραμα του Δούκα είναι να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και αυτοδύναμο ανοίγοντας την αγκαλιά του και δίνοντας όραμα , προοπτική και ελπίδα σ' όλους αυτούς τους πολίτες που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια και είτε απέχουν της πολιτικής , είτε ψήφισαν αλλά κόμματα!
Πως θα απαλλαγεί από το δυνάστη του που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης! 

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Από Ηράκλειο:

 Χάρης Δούκας ..!! 

Έπρεπε να περιμένουμε να πέσει ο Μητσοτάκης.??

Η πρώτη επίσκεψη του Χάρη Δούκα στο Ηράκλειο..
 Εν όψει των εσωκομματικών εκλογών.
Την πρώτη του παρουσία ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο "Παγοποιείο", ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σε μια (πρώτη στο νησί) συγκέντρωση διερευνητικού χαρακτήρα.